PUUSEPÄNTYÖT

Pieteetillä ja huolella kunnostetut puuosat kestävät katseita ja käyttöä!

Kaikki rakennuksen puuosat kaipaavat ajoittain kunnostusta tai uusintaa. Maahipuu Oy korjaa ja kunnostaa kaikki rakennuksesi puuosat huolellisesti ja kestävästi. Teen myös puuosien pintakäsittelyitä niin sisä- kuin ulkotiloissakin.

Ulkovuorauksen uusiminen

Myös uhrikerrokseksi kutsutun talon ulkovuorauksen pääasiallinen tarkoitus on suojata talon runkoa eri sääolosuhteilta. Ulkovuoraukselle ei ole olemassa tiettyä käyttöikää, vaan sen kestävyyteen vaikuttavat mm. sääolosuhteet, käytetty puumateriaali ja pintakäsittely.

Ulkovuoraus on syytä huoltomaalata ja korjata tarvittaessa tai uusia kun se ei enää hoida tehtäväänsä.

Perinneikkunat ja -ovet

Vanhat puiset ikkunat ja ovet ovat usein kauniita mutta vuosien saatossa aurinko ja kosteus ovat kuitenkin tehneet tehtävänsä ja vahingoittaneet puuosia. Lahonneet puuosat voidaan kuitenkin vaihtaa ja huonokuntoiset osat kunnostaa.

Kaiteet, portaat, terassit ja aidat

Rakennuksessa olevat kaiteet, portaat ja terassit ovat usein sään armoilla ja ne kaipaavatkin aika ajoin huolto- ja korjaustoimenpiteitä. Huolto- ja korjaustoimenpiteitä voivat olla mm. huoltomaalaus ja lahonneiden puuosien korvaaminen uusilla.

Sisustus

Myös rakennuksen sisätiloissa on puuosia, jotka kaipaavat ajoittain hellää huomiota. Huollan, korjaan ja teen uusiksi muun muassa lautalattiat, listat ja paneloinnit. Jos se on puuta, minä voin sen korjata.

 

Tarvitsetko rakennuksesi puutöille osaavan tekijän?

Soita, lähetä sähköpostia tai jätä yhteydenottopyyntö!

+ 358 44 980 5658 / Meri-Tuuli Nevala
 meri-tuuli@maahipuu.fi