HIRRENVEISTO

Käsinveistetty hirsinen grillikatos, hirsisauna tai pihavarasto täydentää pihapiirisi!

Kaipaako pihapiirisi laadukasta, huolella valmistettua hirsisaunaa, hirsistä grillikatosta tai vaikka pihavarastoa? Valitse käsinveistetty hirsirakennus, se kestää aikaa ja katseita, eikä toista täysin samanlaista tule vastaan.

Käsinveistetty hirsikehikko valmistetaan huolella valituista hirsistä ja joiden luonnolliset muodot, kuten latva-tyvi vaihtelu ja oksakyhmyt säilytetään. Näin hirsiseinästä tulee elävä, kaunis ja mielenkiintoinen katsella.

Käsinveistetty hirsikehikko on nimensä mukaisesti käsintehty. Hirret valitaan yksitellen ja ne sovitetaan toisiinsa hirsien luonnollisia muotoja mukaillen.

Hirsikehikko veistetään käyttäen perinteisiä menetelmiä ja työkaluja höystettynä uusilla tekniikoilla ja hyödyntäen myös nykyaikaisia sähkö- ja polttomoottorityökaluja. Pinnat viimeistellään käsityökaluilla, kuten kirveellä, taltalla ja petkeleellä.

Halutessasi hirsikehikko voidaan veistää myös täysin perinteisiä käsityökaluja käyttäen.

Teen myös pienempiä hirsikorjauksia, alkaen hirsipaikkauksista ja yksittäisten hirsien vaihdoista. Ota yhteyttä, niin selvitetään rakennuksesi korjaustarpeet!

Toteutetaan yhdessä hirsihaaveesi. Ota yhteyttä!

Soita, lähetä sähköpostia tai jätä yhteydenottopyyntö!

+ 358 44 980 5658 / Meri-Tuuli Nevala
 meri-tuuli@maahipuu.fi